Endring i programmet for alle 7/3

Det blir ikke loddsalg som planlagt, 7/3.
Stifinnere og vandrere – gjerne med foreldre – møter på menighetssenteret i rommet over lageret vårt kl 18. Inngang midt på det bakerste bygget.
Da blir det informasjon om pinseleir og sjøspeiderleiren i Stavanger i sommer. Det blir også info om mulighetene for å være med på deler eller hele seilasen i forbindelse med leiren.
Vi seiler antakelig østover til Grimstad ca 22/6 og møter mange andre før vi seiler vestover igjen. I Søgne blir det mulighet for å hoppe av for de som ikke vil seile over Jæren.
Ferden går videre til Skudneshavn før vi seiler ca 30 båter samlet til leiren på lindøy litt øst for Stavanger.
Etter leiren seiler vi sammen med de andre tilbake i ca en uke.
Leiren har fortsatt god plass til flere speidere, ledere og andre voksne. Ca 500 påmeldte nå.

Pinseleiren blir på Randøya igjen i år sammen med de andre gruppene. Vi drar lørdag morgen 19/5 og er tilbake mandag 21/5.

Gruppetinget bestemte for etpar år siden at deltakere på seilaser og leirer betaler kostpris. Det har vist seg at 200 kr pr hele døgn pleier å treffe bra for å dekke hytteleie, drivstoff til båter, mat osv. Det dekker også mat for de lederne som trengs, så den prisen fortsetter vi med. Det betyr at pinseleiren kommer på 400 kr pr prs.

Når vi er ferdige med informasjon og spørsmål omkring leirer og seilas kl 19 er roverne velkommen. De som har bestemt seg for å ikke være med hverken på leir eller deler av seilasen kan gå hjem, og resten setter seg opp på lister over hvor de ønsker å seile, hvem som kan være skippere osv.
De som møter denne kvelden eller er aktive på dugnader vil få høyest prioritet hvis det er få plasser.

Småspeiderne møter ved Lavoen med akebrett og grillmat.

Gruppestyret.