Oppstart høsten 19 samt div info

Hei Speidere
21/8 starter alle gruppene opp igjen med bading og grilling ved Bådhuset. Programmet for resten av høsten vil komme på nettsidene når lederne våkner fra sommerdvalen.
Snart går vi igjennom listen og ser hvor mange som kan tas opp i høst, så selv om vi håper at alle fortsetter er det fint med beskjed hvis noen har tenkt å slutte.
Det er over 50 på venteliste nå.
Noen har vært flinke til å bruke båter, kajakker osv i sommer, men det er stort sett ledig. Spesielt for de yngste som er litt utrygge på padling og seiling vil det være fint om foreldre tar ungene med noen kvelder og padler, kjører gummibåt eller seiler VG-jolle.
Gummibåten med el-motor er enkle å bruke, og kan kanskje være en fin utfordring for småspeidere – eller kanskje noen stifinnere som vil ha en artig ekspedisjon?
Ring Sigurd for avtale om lån av utstyr. Hvis dere bare skal padle/kjøre litt i nærheten av båthuset trenger dere ikke spørre Sigurd, men avtal med en forelder el at de følger med.
De som er godkjent som skippere på båtene kan låne disse på visse betingelser. Kontakt Steinar for lån av Maxier eller Nilsen.
Speiderhytta ved Kvernhusvann står tom hele høsten. Hvis noen speidere vil ta med familie eller venner og bo der noen dager er det fint. Det ligger etpar kanoer der til bruk i sjøen eller Kvernhusvann (veldig varmt vann).
Det er en liten utvendig vegg på hytta som skulle vært grunnet og malt om noen skulle føle seg kallet, men det er ingen forutsetning for å bruke hytta.
Sigurd har styringen på hytta også.
Fortsatt god sommer!
Gruppestyret.