Foreløpig påmelding til tokt sommeren 2019

Påmeldingen er ikke helt bindende, men de som melder seg på senest onsdag 16/1 blir først i kampen om plassene. Gjelder også ledere og Rovere. Påmelding med prioritert rekkefølge kan også gjøres til speider@tekmek.no
Vandrere og rovere prioriteres først, men hvis vi har plass kan det være aktuelt med noen stifinnere også. Stifinnere har størst mulighet på turen med Maxier og melder seg på på samme måte.
I år satser vi på tre tokt.
På de første to toktene seiler vi med Nilsen og disponerer i tillegg halvparten av plassene på Havbraatt.
Ved påmelding må man prioritere de toktene man ønsker å delta på med 1, 2 eller 3.
Første tokt er ca 21/6-6/7 og går herfra til Kiel i Tyskland. Deretter fra Kiel til København der vi bytter mannskap og får etpar dager sammen. Været avgjør om vi seiler øskysten av Danmark eller vestkysten og igjennom Kielkanalen på vei sørover.
Andre tokt er fra København ca 7/7, opp til Ebeltoft og over til Gøteborg. Opp svenskekysten til  Skjærhalden og nedover til sørlandet med ankomst ca 20/7.
Tredje tokt er med Maxier herfra ca 10/7 og så langt øst vi rekker før vi møter de andre båtene og seiler hjem igjen til 20/7. Regner med at det blir nokså mange maxier på denne turen.
Prisen er 200 kr pr døgn inkludert all nødvendig mat. Hvis man ønsker godteri, besøk på Tivoli i Danmark eller Liseberg i Gøteborg betales det av hver enkelt. Det samme gjelder mat hvis man velger å tilbringe en dag i byen i København istedenfor å spise ombord.
I tillegg må hver enkelt sørge for transport til og fra København da man ikke kan regne med plass hele veien rundt.
Gruppestyret.